20100821

Ihanvaanjotain...

- Slavonic Tractor oli ihan loistava. Erityisesti bulgarialaiset kansanlaulut meinaavat aiheuttaa välittömän mäenkestä -reaktion, mutta voi hyvä ihme, kuinka taitavia nämä naiset on! Joka ikinen meidän riveissä suutaan aukova olisi saanut olla kuuntelemassa ja ottamassa oppia. Sisälläni asustava kukkahattutäti ärsyyntyi suunnattomasti olutta juovista ja kovaan ääneen puhuvista/nauravista/esitystä asiattomasti kommentoivista ihmisistä, teki mieli mulkoilla ei-ollenkaan-huomaamattomasti.

- Ostin mainoksen uhrina H&M:lta ponchon, johon joku oli keksinyt ommella maailman ehkä rumimmat napit. Näppäränä tyttönä marssin suoraan nappikauppaan ja ostin uudet huomattavasti tyylikkäämmät tilalle. Ja jopa ompelin ne paikoilleen saman tien. Taikuri on itsekin ihmeissään.

- Nuha teki katoamistempun mutta jostain ilmestyi vaihtariksi kurkkukipu. Yleisesti ottaen olo on kuin tiskirätillä, ja se kuulemma näkyy naamastakin. Melkoinen kohteliaisuus, etten sanoisi... Olen tilannut huomiseksi pienen ihmeen, jotta pääsen tekemään osuuteni ja nauttimaan kansansuosiosta. Ääni ihme kyllä toimii moitteetta kurkkukivusta huolimatta, ainakin toistaiseksi. Näillä mennään.

- Katsoohan joku muukin Färjania? Katsoohan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti