20111229

Vau.fi:n uutiskirje kertoi, että olen "tänään 40 vkoa raskaana. Laskettu aikasi on tänään torstaina 29.12.". No shit. Että ihan tänään?! Voin kertoa, ettei olisi päässyt unohtumaan. Olen uhonnut, että kun tämä päivä tulee (ja menee) ilman, että Tyypistä on tietoakaan, niin allekirjoittaneen arvioitu olinpaikka on hyvin suurella todennäköisyydellä sohva. Sänkykin käy, mutta sohva on parempi sen takia, että siellä voi katsoa telkkaria.

Ei kahta ilman kolmatta-logiikka ei toiminut eilen. Nimi- ja hääpäivän seuraksi olisi ihan hyvin sopinut edes synnärille lähtö. Joku optimisti olisi voinut ajatella, että vaikka ihan vauvakin. Mutta jäädyke oli hyvää ja muusikko yllätti muistamalla punkerovaimoaan ylellisellä kukkakimpulla.

Tämän päivän logiikaksi on tarjottu sitä, että kun kaikki on koko ajan mennyt oppikirjan mukaan, niin raskaus myös päättyy silloin, kun sen on laskettu niin tekevän. Bullshit, tekisi mieli sanoa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

3 kommenttia:

 1. Ovat vaan laskeneet väärin... :)
  Voimia odotteluun ja tulevaan koitokseen!

  VastaaPoista
 2. Tulin käymään kauniissa blogissasi ja heti pitää kommentti jättää :) Ihania juttuja sulla täällä! Tsemppiä Tyypin ulkoistukseen :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustuksesta! Väärinhän niillä on yleensä tapana laskea... Odottavan aika on tunnetusti pitkä, mutta kohta pitkä odotus palkitaan :) Tervetuloa, Emma!

  VastaaPoista