20120411

Meidän naisten nauttiessa mummolan täysihoidosta oli kotona nukuttu keittiön lattialla. Olen jo aikoja sitten oppinut, että vieraileville muusikoille on turha pedata valmiiksi, kun ne kuitenkin nukkuvat vaatteet päällä, jos nyt ylipäätään nukkuvat ollenkaan. Keittiön lattia oli kuitenkin uusi veto. Takkikin oli kuulemma ollut päällä. Ehkä hyvä, sillä en heti keksi mikä paikka täällä olisi likaisempi, kuin keittiön lattia.

Niin ja makkariin oli ilmestynyt lasta suurempi pehmopupu. En kiljunut riemusta.

2 kommenttia:

  1. Tsih:D Epämieluisat lahjat on kyllä hankala juttu. Itse aloin kauhulla miettimään sitä lahjamäärää, joka pienelle lapselle kaadetaan joka vuosi; on joulua ja syntymäpäivää ja lahjojia vaikka kuinka monta. Huh. Onneksi osa kysyy toiveita ja sitten voi pyytää jotain vaatteita tai kivoja leluja. Muovihökötykset ja valtavan kokoiset nallet tms. ovat kyllä vähän ikävä ylläri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo moneen kertaan murehtinut sitä tulevaa muovikrääsän määrää! Aina on kuitenkin niitä, jotka eivät välitä/ota vakavasti sitä, jos sanon, ettei meille todellakaan saa tuoda tietynlaisia juttuja. Tiedän joidenkin palauttaneen ei-toivotut lahjat takaisin välinpitämättömille antajille, mutta musta ei taida olla siihen. Tarvii varmaan pitää isoa meteliä lapsen lahjatoiveista, se voisi onnistua ainakin ekan vuoden ajan kun lapsi ei vielä osaa itse vaatia mitään :D

      Poista