20120612

Muusikko otti lapsen ja pääsin kaupungille kahville ihan rauhassa. (Oli outoa. Koko ajan tuntui, että olin unohtanut jotain tärkeää...) Kun tulin kotiin, se lähti vielä lapsen kanssa lenkille. Olisi tunnin verran aikaa vaan olla ja möllöttää, mutta voi hyvänen aika, että on vaikeeta! Katson muka telkkaria, mut oikeesti mietin, että pitäisi imuroida, laittaa pyykit, keittää lapselle päärynät, pyyhkiä pölyt ainakin makkarista, blokata pieneksi jääneet vaatteet, koristella kummitädin lahja, kasata vaipat, pestä tuttipullot, vaihtaa lakanat ja ja ja... Apua.

3 kommenttia:

 1. Hei me kuunneltiin Paulaa varmasti yhtä aikaa! Minä istuin ystävän parvekkeella joen rannassa ja kuuntelin Tomppaa eikun.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheen kaukana et sitte kyllä ollu :) Melkein tekis mieli kysyä, että kummalla puolen kirkkoa. Eikö näissä jutuissa ole tapana huomata, et oltiin samassa talossa tai vähintään saman kadun varrella?

   Poista
 2. Hei tähän piti vastata jo kauan sitten ja miten tuo alkuperäinen kommentti meni ihan väärään postaukseen... Hauskaa siis, että saatoimme olla vaikka kuinka lähellä. Oltiin toisella puolella kirkkoa mielestäni. :D

  VastaaPoista