20121018



Olen aina (=niin kauan, kuin muistan) pilkkonut sipulin juuri niin, kuin Gordon Ramsay opettaa. Jos muistan oikein niin myös (ärsyttävä) Hans Välimäki vannoo saman tekniikan nimeen. Videon katsottuani ehdin hetken jo kuvitella, että nyt loppuu vihdoinkin vetistely, tyhmänä olen nimittäin mennyt leikkaamaan sipulista kannan pois.

Arvatkaa vaan, toimiko? No ei. Jos ehtisin meikata, niin ripsarit saisi edelleen pyyhkiä rinnuksilta asti. (Joo, niin paljon meillä vetistellään.)

2 kommenttia:

  1. Siis mä en osaa tota, vaikka kuinka olen kokeillut. Aina se sipuli lösähtää sieltä jostain sivusta tai alta pois.

    VastaaPoista
  2. Terävä veitsi tohon ainakin tarvitaan. Sormet on kyllä mun mielestä vähän liian suuressa vaarassa... Mut ihan samahan se on, miten itse kukin sipulinsa pilkkoo :)

    VastaaPoista