20130915


Flunssa ja pihahommat eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä. Pihan siisteys tuottaa silti sen verran mielihyvää, että haravan varressa heiluminen kannatti. Mielihyvä taitaa tosin olla erittäin hetkellistä, nurmikolla näkyy olevan taas yhtä paljon lehtiä kuin aamulla...

Paju sai vihdoinkin kyytiä. Helpolla se ei suostunut lähtemään, kättä pidemmäksi tarvittiin sekä saha, kirves että oksasakset. Mutta nyt on kukkapenkissä tilaa! Iski hirveä hinku laittaa sileäksi koko penkki ja miettiä koko homma keväällä uudestaan. Edellinen asukas näyttää olleen mieltynyt ties mihin ikivihreisiin, jotka eivät ainakaan tänä kesänä edes kukkineet. Keneltäkään kysymättä meinaan kaivaa niistä ylös vähintään puolet. Mitä tilalle, siitä ei ole aavistustakaan. Mutta kai sitä keväällä ehtii?

Tämän päivän to do -listalla on vielä aika monta asiaa. Pari tauluhyllyä ja jo yli vuosi sitten hankittu ikkuna olisi saatava vihdoinkin seinälle, ja suunnitelman toteutus vaatii rautakauppareissua. Lento-palovaroitinkin on odottanut laatikossa jo ihan liian kauan. Ennen huomista pitää myös suorittaa (vähintään) pientä pintasiivousta, sillä anoppi tulee huomenna lapsenvahdiksi.

Jos ihan ensin kuitenkin kahvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti