20131118

Buzzadorin Vanish-kampanja: tahratesti


Buzzadorin Vanish-kampanjassa oli tehtävänä haastaa Vanish tahratestiin. Buzzador-paketista paljastui paitsi Vanishia myös valkoinen kangasliina, joka oli tarkoitus sotkea ja loihtia sitten Vanishin avulla puhtaaksi.


Halusin omaani sellaisia tahroja, joita vaatteista saattaa oikeasti löytyä. Meillä ei puljata esim. moottoriöljyllä, joten marssin jääkaapille. (Jälkeenpäin tuli mieleen, että askartelumaalia olisi pitänyt kokeilla!)

Ylärivissä (vasemmalta oikealle) tomaattimurskaa, currytahnaa ja soijakastiketta. Alarivissä viinimarjamehua, vihreää pestoa ja lapsen hammastahnaa. Hammastahnan levitin hetkeä ennen tahranpoistoa, muut ovat vaikuttaneet n. vuorokauden. Koska tarkoitus ei ollut päästää Vanishiä helpolla.

Käsittelin tahrat Vanish Esikäsittelysuihkeella ja annoin vaikuttaa pari minuuttia. Liina vaippapyykin sekaan 60 asteeseen ja pesuaineen (Ecover) kaveriksi Vanish Pink Jauhetta.

Kuten kuvasta (pimeästä sellaisesta) näkyy, vain currytahna piti pintansa. Uusi käsittely saattaisi poistaa senkin. Christal White Jauhe olisi saattanut tehdä selvää myös tästä tahrasta, mutta koska kone ei ole koskaan täynnä pelkkää vaaleaa niin en uskaltanut sitä kokeilla.

Mikä ihmeen Buzzador? Buzzadorina pääset kokeilemaan mielenkiintoisia tuotteita ja suosittelemaan niitä kavereillesi. Lue lisää täältä ja liity mukaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti