20140817

#48 - #54

On ollut omituinen viikko. Muusikko lähti lyhyellä varoitusajalla reissuun käytännössä katsoen koko viikoksi. Hetki piti hengittää rauhassa ja miettiä, miten arjesta suoriudutaan yhden aikuisen voimin. Yhden aikuisen illat ja viikonloput ovat ihan jokaviikkoisia tuttuja, lähinnä päänvaivaa aiheutti aamujen ja iltapäivien logistiikka sekä lapsen päiväkotivapaa perjantaina. Lahjoitin työkaverille aikaisen aamuvuoroni ja sovin ylimääräisestä hoitopäivästä ja mummi ehti onneksi hakemaan lapsen ja olemaan lapsenvahtina pari tuntia niinä päivinä, kun pääsin myöhemmin töistä. Lapsi oli vähän ihmeissään, kun joutui menemään päiväkotiin jo reilusti ennen aamupalaa, mutta taisi kuitenkin olla mielissään siitä, että sai olla aamut äidin kanssa. Normaalisti en vie lasta aamuisin käytännössä katsoen ikinä, sillä Muusikko on pidempään kotona.

En väitä, etteikö meillä olisi viikon aikana huudettu ja kiukuttu, mutta ehdittiin kuitenkin sylitellä aamuisin, leikkiä ulkona päiväkotipäivän jälkeen, lukea monta kirjaa ja leipoa yhdessä banaanikakkua. Molempia vähän jännitti, miten päiväkotimatkat sujuvat äidin pyörän takana, mutta sekin sujui hienosti. Eikä edes satanut vettä!

Viikko kului yllättävän nopeasti, sillä oltiin joka päivä kotona aikaisintaan vähän ennen viittä. Onneksi vielä on pitkään valoisaa. Ja onneksi lapsi nukahtaa nykyään itse...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti