20150920

Hajanaisia huomioita

Ei ole väliä, odottaako yösyötön jälkeen minuutin vai kymmenen, vatsa täynnä nukahtaneen lapsen kitinä alkaa samalla sekunnilla kun itse laittaa pään tyynyyn.

Isompi itki ja kiukutteli aamupäivällä niin paljon, että oksensi. Olohuoneen valkoiselle matolle, mihin muuallekaan. Mom's one year diary kertoi, että tasan vuosi sitten oli oksentanut leikkipuistoreissun jälkeen autoon. Oli vissiin vuosipäivä.

Jos alkuviikosta kuulee jonkun puhuvan radiossa lauantaina esitettävästä lastenoopperasta, paimentaa mummin lapselle oopperaseuraksi ja pappan hakemaan liput niin kannattaa varmistaa, minä lauantaina esitys on. Vaikka se joku kuinka puhui vaan lauantaista niin, että tyhmempi voisi olettaa sen olevan tulevana lauantaina.

Kun farkkujen ostaminen olisi kerrankin niin helppoa, että kävelisi vain liikkeeseen ostamaan tietyt farkut niin ei kannata kuvitella, että omaa kokoa olisi jäljellä.

Jos aamulla on vartti aikaa ja pitää valita, meneekö suihkuun vai syökö, niin mene suihkuun. Aina. Syödä voi lennossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti