20110409

Viime viikkoihin on mahtunut paljon upeita miesääniä.

Kaikki alkoi Tampereelta, missä fantasiamaailma oli vaihdettu 1930-luvun Yhdysvaltoihin. Ensin ajattelin, että apua, mutta hyvinhän se toimi. Jussi Myllyksen ääni oli kuin samettia ja Luxor-hotellista käsin asioita junaileva isäntä sai aikaan melkein itkun.

Tallinnan tyypit taas olivat ihan omaa luokkaansa. Katsokaa ihmeessä videoklippi, näette mahtavan puvustuksen ja lavastuksen!

Tallinnasta palataan Tampereelle. Tällä kertaa oli Kimmo Blomin vuoro säväyttää Freddie Mercuryna. Esitys ei muuten ollut kovin kummoinen, mutta Blom oli aivan käsittämätön. Hitto, että kaveri veti hyvin.

Tallinnan ja Tampereen väliin mahtui maailman ehkä paras tyyppi, joka käväisi vetäisemässä yhden keikan, nukkumassa meidän sohvalla ja halailemassa allekirjoittanutta. Ihana ääni ja kuuma tyyppi, ei siitä mihinkään pääse.

Jottei totuut unohtuisi on Purcellin Fairy Queenia ja Bachin Magnificatia harjoiteltu huolella. Jälkimmäisen kanssa pääsee tositoimiin jo ennen pääsiäistä, keijukaisten kanssa pitää malttaa ensi syksyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti