20140708

Hopottajat: SHREDDED WHEAT punaiset marjat


Sain Hopottajilta testattavaksi Nestlen uusia Shredded Wheat-muroja. Tai itse asiassa ne eivät taida olla edes muroja, vaan "tyynyjä". Joka tapauksessa ne sisältävät lähes 70% täysjyväviljaa ja reilulla kädellä kuituja. Tyynyjen sisällä on raikasta vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. 

Ensitestiin Shredded Wheatit pääsivät heti, kun vain sain postipaketin auki. Niitähän voisi ottaa evääksi vaikka ihan sellaisenaan, tai napostella suoraan paketista. Muutaman tyynyn jälkeen kaipasin juotavaa, mutta kyllä näitä rouskuttaa ilman lautasta ja maitoakin. 

Muusikko oli ensimmäinen, joka söi näitä niin, kuin "kuuluu". Bulgarianjugurtti oli loppu ja lautaselle päätyi vähän kuin vahingossa Shredded wheateja, banaania ja maitoa. "Hyvää on", kuului tuomio. Itse söin näitä vanilja-persikkavaahdon kanssa. Tein lapsen kanssa "jäätelöä" ja vaahtoa olisi riittänyt noin sataan jätskimuottiin sen käytettävissä olevan tusinan sijaan. Syötiin loppu vaahto pakastamatta, minä murotyynyjen kanssa ja lapsi ilman. Pari suostui maistamaan, mutta taisivat olla pieneen suuhun vähän liian isoja.
Paketti näitä tyhjeni kyllä, mutta "normimuroja" hitaammin kyllä. Ovat ehkä enemmän aikuisten makuun ja lapsi on meillä se, joka muro-osastoa pääasiassa rouskuttaa. Voisin hyvin kuvitella ostavani näitä joskus, tyynyjen sisällä oleva sose oli mukavaa vaihtelua. Ja sai näillä tyydytettyä sen kaikkein pahimman makeanhimonkin....

Mikä ihmeen Hopottajat? Hopottajat on suosittelumedia, jonka jäsenenä pääset testaamaan uutuustuotteita ilmaiseksi, ennen muita! Liity mukaan tästä suosittelukoodilla HOP10158.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti