20120301

Onko niin, että miehet ovat sairastaessaan paaaaljon kipeämpiä, kuin naiset? Vai tuntuuko vaan siltä. Meillä ei yleensä sairasteta, mutta nyt muusikko on flunssassa jo toisen kerran neidin syntymän jälkeen. Sellasessa yskin-pärskin-niistän-ja-kuolen-ihan-just -flunssassa. Kiva. En ole bakteerikammoinen, mutta teki kyllä yöllä mieli komentaa mies sohvalle pärskimään. Ovenkahvojen ja muiden jatkuvasti klähmittävien paikkojen pyyhkiminenkin tuntuu aika houkuttelevalta. Nimittäin kuolema tulee, jos joudun tahimaan tämän neidin kanssa tollasessa flunssassa... En tykkää.

2 kommenttia:

  1. Vastaus on ei. Miehet vain KUVITTELEVAT olevansa kipeämpiä mitä oikeasti ovatkaan ja marmattavat ja vaikeroivat sitten sen mukaan. Mies on todellakin se heikompi astia !

    VastaaPoista
  2. Amen to that! Anoppikin suureen ääneen voivottelee ja miettii, pitäisikö muusikon käyttää hengityssuojaa, ettei neiti vaan sairastu. Annamunkaikkikestää. Ehkä olen sinisilmäinen, mutta luotto imetyksen antamaan vastustuskykyyn on kivenkova. Huolehtisivat mielummin siitä, miten minä jaksan pyörittää tätä härdelliä. Ni. Pyörityshän jatkuu ihan samalla tehtäväjaolla, tulin sitte kipeäksi tai en..

    VastaaPoista