20121024

Me päästään lauantaina häihin. Pitkästä aikaa. Riemusta kiljuen ollaan menossa, mutta silti; miten (muiden) häät voi aiheuttaa näin paljon stressiä?! Arvatkaa, istuuko mekko niin kuin pitäisi? No ei. Tietenkään. Kengät sentään mahtuu jalkaan. Mutta ostin vääränlaiset sukat, en omista mekkoon sopivia koruja enkä edes tiedä, missä mun luomivärit on. Muusikko onneksi mahtui pukuunsa, tosin sekin piti kiikuttaa vauhdilla pesulaan. Puku, ei Muusikkoa.

Lapsi on asia ihan erikseen. Juhlat alkaa sen verran myöhään, että lapsi jätetään suosiolla mummilaan. Oi ja voi. Olisi noin tsiljoona kertaa helpompaa, jos mummi ja pappa tulisivat meille, mutta ei. Siispä pidän mölyt mahassani ja pakkaan lapselle mukaan pienen omaisuuden verran tavaraa. Sitä tavaraa, mikä täällä olisi ihan käden ulottuvilla...

Lahjaksi hääparille kiikutetaan vanha ikkuna, johon liimasin (kirosanojen saattelemana) nätin tekstin (If ever a day should go by when I don't say I love you, may never a moment go by without you knowing that I do).

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Miten teit tämän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teksti on valmiina tilattu tarra, seinälle kai tarkotettu mut toimii yhtä hyvin lasissa. Tää on vähän niin ku puoliksi itse tehty lahja :)

   Poista
 2. Näyttää hienolle! Voisin ehkä varastaa tän lauseen ja laittaa vähän pienempiin kehyksiin, vaikkapa valokuvakollaasin sekaan. Ihana lause ja pitää todellakin paikkansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Tuntuu kyllä tyhmältä kiitellä kun en tehnyt mitään muuta kuin liimasin tekstin paikalleen... mut hienolta kyllä näyttää, pienellä vaivalla! On vähän siinä ja siinä, onko lause lälly vai ei (Muusikon mielestä todellakin on...), mut häissä saa vähän vaikka lällyilläkin :) Yritettiin valita sellanen lause, että ikkunan kehtaa sijoittaa johonkin muuallekin ku vaatehuoneeseen :D

   Poista