20130825

Viikonlopun aikana olen mm.

 • ostanut lapselle sekä lapaset että talvihaalarin. Tajusin nimittäin viikolla, että aamuisin on jo aika kylmä. Ei sentään niin kylmä, että tarvittaisiin haalaria. Sopiva vaan sattui tulemaan vastaan ja päätin ratkaista talvivaateahdistusongelman helpoimman kautta. (Siispä haalari on todennäköisesti väärän kokoinen ja/tai huomattavasti kuluneempi, kuin myyjä antoi ymmärtää. Pessimisti ei pety.)
 • viettänyt ihan liian kauan aikaa Pinterestissä. Korvan taa jäi noin sata ja yksi toteuttamiskelpoista ideaa sekä töihin (työkaverille niistä kelpaa varmaan noin yksi) että kotiin. Niin kuin kotona muka olisi aikaa/energiaa toteuttaa yhtään mitään.
 • tavannut ihanan ystävän kokonaista kaksi (2) kertaa. Toisen kerran kuin ihmeen kaupalla kaupungilla, vieläpä ilman lapsia. Tuskin toistuu ihan hetikohta. Ystävän uutisetkin olivat sitä luokkaa, ettei niitä kuule ihan joka päivä.
 • tajunnut saaneeni flunssan ja jättänyt menemättä lenkille. Myös lapsi yksii ja pärskii, sillä meni flunssan hankkimiseen aikaa tasan yksi (1) päiväkotipäivä.
 • ihmetellyt joidenkin blogien aivottomuutta, ihastellut niin monien tyylitajua ja ärsyyntynyt syys-/talvimallistokuvista ja niiden mallistojen vertailuista. Ei enää yhtään, kiitos.
 • pettynyt (ihan pikkuisen) siitä, ettei päästy yhdeksi Fredriksonin kolmesta lakkitestaajasta.

Huonomminkin voisi varmaan mennä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tiina, olet niiiin kaukana siitä verenpainetta nostavasta titityyhattarasta!! :)

   Poista
 2. Kiva kun kävit kommentoimassa niin löysin tieni tänne!

  VastaaPoista