20131106


Kannoin viikonloppuna kotiin Buzzadorin lähettämän Vanish-paketin. Herranen aika, mitä kaikkea siellä olikaan! Vanish-kampanjan ideana on paitsi buzzata tuotteista muille myös haastaa Vanish tahranpoistotestiin. Paketissa oli mukana liina, joka on tarkoitus sotkea ja saada taas puhtaan valkoiseksi Vanishin avulla.

Tahranpoistotesti on vielä suunnitteluasteella, mutta lapsen ulkohousut pääsivät heti käsittelyyn. Housut, jotka ovat ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien olleet takapuolesta tasaisen likaiset, vaikka olen pessyt, liottanut ja hinkannut luottotuotteellani sappisaippualla. Housut, joiden puhtaudesta op(ettel)in tinkimään jo ajat sitten.

Meet The Housut. Tapasin ne eteisessä töistä tullessani, kunto ei juurikaan hymyilyttänyt. Vähän esikäsittelysuihketta, hetken vaikutus ja vielä likoamaan Vanishillä terästettyyn pesuveteen, ja kas kummaa...                                                                                                                                                             

...puhdasta tuli! Pakko myöntää, että odotukset eivät olleet kovin korkealla. Rakas sappisaippua, jäit tässä testissä valitettavasti tappiolle.


Mikä ihmeen Buzzador? Buzzadorina pääset kokeilemaan tuotteita, joskus jo ennen muita, ja kertomaan niistä kavereillesi. Kaverit saavat myös kokeilla tuotteita, totta kai! Liity mukaan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti