20120418

Lukulistalla on (sattuneesta syystä) aika monta sellaista blogia, jota kirjoittaa pienen lapsen/lasten äiti. Välillä saa vertaistukea ja hyviä ideoita, mutta voi hyvänen aika, kuinka usein meinaa verenpaine nousta. En kohta kestä enää yhtään mallimittaista superäitiä, jonka lapset nukkuvat usein ja pitkään, joiden koti on lattiasta kattoon siisti ja joilla on aikaa ottaa sisustus- ja asukuvia! Vika on ehkä minussa, mutta totuus on kuitenkin se, että sänky on petaamatta (ja lakanoissa on puklua/kuolaa/pissatahroja), tiskipöytä jatkuvasti täynnä likaisia astioita ja lattioilla niin paljon roskaa ja kissankarvoja, että ihan hävettää. Äiti ei todellakaan ole pukenut/meikannut eikä todellakaan ota mitään kuvia siivoamattomista nurkista tai pukluisista yökkäreistä. Hampaat pesin, ja ainakin melkein kampasin tukkani. Eiköhän se lapselle riitä.

6 kommenttia:

 1. Kontrollifriikeistä äideistä ei mitään hyvää seuraa. Rennompi asenne kunniaan. Mä tiedän tällaisen äidin, jolla kaikki pitää olla tip top.Kämppä, lapset, ulkonäkö yms. Paineet oli varmasti valtavat. kesti muutaman vuoden ja naisraukka paloi loppuun niin pahasti, että joutui osastolle hoitoon vähäks aikaa. Lapset oli isällä ja sukulaisilla hoidos sen aikaan.

  Tää nyt on vaan eräs tapaus muutaman vuoden takaa jonka tiedän. Voihan se olla et toisilla tosiaan on virtaa niin paljon. Mulla kyllä ei.

  VastaaPoista
 2. Aamen! Ei jaksa enää edes hävettää, jos tulee joku käymään ja kämppä tai äiti ei ole edustuskunnossa :D Eksyin lukemaan blogiasi toisen blogin kautta, ja taidan jäädä seurailemaan :) Meillä on myös tammikuun 2012 ipana.

  VastaaPoista
 3. Niin se menee! En minäkään tajunnut sitä kotona ollessa ja vielä vähemmän tajuan töihin palattuani.

  VastaaPoista
 4. Mä en jaksa niitä blogeja lukea (toivottavasti et omaani tarkoittanut :D ). Mulla menee päivät verkkareissa (juuri niissä joissa on vauvan kakkaa ja muuta epämääräistä), siivoan kun vauva nukkuu jos jaksan (useimmiten en) ja en todellakaan ota asukuvia (niistä verkkareista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoittanu :) Olen vakavasti harkinnu, että lakkaisin lukemasta tiettyjä blogeja. Ihan sen takia, että välillä tulee paha mieli. Ehkä olen liian herkkä, mutta näissä asioissa ottaa aika helposti itseensä...

   Poista